Algemene voorwaarden

Beschikbaarheid: Bezoekers kunnen online de beschikbaarheid van de accommodaties controleren. Informatie over de beschikbaarheid is echter niet bindend.

Boeken: Om een accommodatie te reserveren wordt de boeker gevraagd het online reserveringsformulier in te vullen. Nadat het formulier is verstuurd, gaan wij de beschikbaarheid nog eens na. Als de accommodatie beschikbaar is ontvangt de boeker een email met informatie over de aanbetaling. Voor alle accommodaties geldt een aanbetaling van 30% van de totale reissom. Een reservering is pas geldig nadat de aanbetaling binnen is. De resterende 70% van de totale reissom dient uiterlijk 6 weken voor aankomst te zijn betaald. Indien de aankomstdatum binnen 6 weken na de reserveringsdatum valt dient de volledige reissom direct in een keer te worden betaald.

Aanbetaling: Om een accommodatie te reserveren wordt een aanbetaling van 30% van de totale reissom gevraagd. Een reservering is pas geldig nadat de aanbetaling is ontvangen.
Resterende bedrag: Het resterende bedrag dient uiterlijk 6 weken voor de aankomstdatum te zijn betaald. Indien het resterende bedrag niet op tijd binnen is, ontvangt de boeker een herinnering en heeft dan nog 5 dagen de tijd om de betaling in orde te maken. Er kunnen hiervoor administratiekosten van 3,85% in rekening worden gebracht. Als het resterende bedrag 5 dagen na het versturen van de herinnering nog niet binnen is zal de reservering worden geannuleerd en zal de aanbetaling worden ingehouden.

Annuleren: Om een reservering te annuleren is een schriftelijke notificatie vereist (email). Een annulering is van kracht vanaf het moment dat de schriftelijke notificatie is ontvangen. Indien de accommodatie voor de volledige periode door een andere gast wordt geboekt wordt alleen de aanbetaling ingehouden. Indien de boeker de volledige reissom al heeft betaald heeft hij/zij recht op teruggave van 70% van de reissom. Als de accommodatie niet door een andere gast wordt geboekt gelden worden de volgende teruggavepercentages toegepast (de huurprijs is exclusief de service charge, damage waiver en andere extra’s):

– Annuleren tot 35 weken voor aankomst: alleen de aanbetaling wordt ingehouden
– Annuleren van 35 tot 10 weken voor aankomst: u bent de verhuurder 50% van het volledig bedrag verschuldigd
– Annuleren van 10 tot 8 weken voor aankomst: u bent de verhuurder 60% van het volledig bedrag verschuldigd
– Annuleren van 8 tot 6 weken voor aankomst: u bent de verhuurder 70% van het volledig bedrag verschuldigd
– Annuleren van 6 tot 4 weken voor aankomst: u bent de verhuurder 80% van het volledig bedrag verschuldigd
– Annuleren van 4 tot 2 weken voor aankomst: u bent de verhuurder 90% van het volledig bedrag verschuldigd
– Annuleren van 2 weken voor aankomst tot de dag van aankomst of bij niet komen opdagen: u bent de verhuurder het volledig bedrag verschuldigd

Vroeg vertrek: Er worden geen bedragen teruggegeven als de boeker eerder vertrekt dan de geboekte vertrekdatum

Internet: Snelheid, sterkte en bereik zijn afhankelijk van de accommodatie en zijn niet gegarandeerd.

Beheer accommodatie en boeking: Alle accommodaties worden beheerd door Discovery Holiday Homes Ltd./Happy Holiday Homes CH Sagl (HHH), die de volledige verantwoordelijkheid draagt voor het reserveringsproces, de betalingen en de accommodatie en die zal zorgen voor een contactpersoon tijdens het verblijf. Een reservering is daarom een overeenkomst tussen dit bedrijf en de boeker. Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor ongeleverde diensten, problemen met de reservering of betaling, de accommodatie en elk ander eventueel probleem tussen de boeker en HHH. Door het betalen van de aanbetaling gaat de boeker akkoord met de voorwaarden van HHH.

Aansprakelijkheid: – Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor ongeleverde diensten, problemen met de reservering of betaling, de accommodatie en elk ander probleem tussen de boeker en de property manager. – Wij aanvaarden geen verantwoordelijkheid in het geval van persoonlijk letsel of van verlies van of schade aan eigendommen en/of geld. – Wij aanvaarden geen verantwoordelijkheid in het geval de geboekte accommodatie niet overeenkomt met de persoonlijke verwachtingen van de boeker.

Privacy: Wij gaan zeer zorgvuldig om met persoonlijke gegevens. Persoonlijke gegevens worden uitsluitend beschikbaar gesteld aan de property manager om de reservering in orde te maken.

Meer informatie? Aarzelt u niet contact met ons op te nemen via info@livignodeluxe.com
www.livignodeluxe.com is een website van Italia di Charme, Italie travel & hospitality specialist sinds 2008.